14 février 2008
+ Valentine Berry Parfait +
- 2 (1-inch) thick angel
food cake slices, cut into 1-inch cubes
3/4 cup fresh strawberries, sliced, and/or raspberries
1 (4-ounce) container vanilla pudding
1/4 cup whipped cream or thawed frozen whipped dessert topping
1 drop red food coloring (optional)
- In a small mixing bowl, gently fold together the vanilla pudding and whipped cream or topping. If desired, stir in red food coloring.
- Using 2 parfait or sundae glasses, place one-fourth of the cake cubes in the bottom of each glass. Add one-fourth of the berries and one-fourth of the pudding mixture. Repeat the layers. Serve immediately.
Makes 2 servings.
Nutritional Facts Per Serving: calories: 266, total fat: 13g, saturated fat: 7g, cholesterol: 45mg, sodium: 301mg, carbohydrate: 34g, fiber: 1g, protein: 4g
Pour ceux qui ne le savait pas, mais qui s'en doutais surement, le Parfait est le dessert prefere de Mi-Mi Chan!xp
Donc, je n'ai pas pu m'empecher de craquer lorsque j'ai trouve cette recette!xp
Voici une adresse geniale gorgee de recettes de Parfaits les plus allechants les uns que les autres...
http://www.cooksrecipes.com/desserts/parfait-and-trifle-dessert-recipes.html
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